header1

Erő

header1

Kitartás

header1

Becsület

<>

15086302 10211450823895556 850074971 n

Young Boold

A Re-Gym vezetőedzőjével, a Fight Night Hungary megálmodójával, Rehák Györggyel beszélgettünk a közelgő eseményről. Íme egy kis ismertető a Young Blood-ról tőle, nektek! Olvassátok, terjesszétek ;-)

1. A FNH mára egy jól ismert, színvonalas gála sorozattá nőtte ki magát. Azonban most kapott egy alnevet, a Young Blood-ot. Mit takar ez a név?
R.Gy.:
- A Fight Night Hungary gálák mindig adnak a közönségnek valami új és izgalmas érzést! Ez a "Youngblood" igazi "vérfrissítés" lesz a szó legjobb értelmében.


2. Milyen céllal kerül megrendezésre ez a mostani esemény?

R.Gy.: - A megszokottól eltérő technikai megoldásokat próbálunk ki színesítve a nézők élményét. A helyszínen csak korlátozott VIP ülőhely váltható hidegbüfé ellátással. Aki nem tud eljönni, vagy nem jut jegyhez, az tud szurkolni, a FNH facebook oldalán!4 kameraállásból ingyenesen láthatja a küzdelmeket!Ezért is más ez a december 10-i rendezvény.


3. Mi alapján érdemelték ki a harcosok, a részvétel jogát?

R.Gy.: - Olyan versenyzők szerepelnek, akik meghatározói voltak a Re-gym ez évi sikereinek.Valamint új, tehetséges harcosok az országból, akik bár gyakorlottak, de még " éhesek" a bajnoki övre és a sikerekre!Izgalmas mérkőzésekre, lángoló tekinteteket várok. Izzani fog a levegő!


4. A vendégek mire számíthatnak a helyszínen? Hiszen nem a FN
H-tól megszokott helyen lesz az esemény.

R.Gy.:- Az FNH –t, mint kiváló küzdősport rendezvényt itt próbáltuk ki, a zuglói Fit Clubban.Ezen a helyen több szeminárium és edzőmérkőzés volt már.A technikát felturbózzuk, így a lányok csinosak, a fiúk férfiasak, a küzdelmek sportszerűek.Mi kell még?Kérem, igyekezzen minden néző az online jegyrendeléssel,mert az FNH élőben az igazi!


5. Számodra mit jelent, milyen értéket képvisel ennek a gálának a megrendezése?
R.Gy.:
- Az alkotás és az értékteremtés számomra mindig fontos dolog volt.A tradíciókban megújulni, maga az élet öröme. Sokan velünk tartanak ezen az úton.Ezt élem át újra és újra.Ettől boldognak érzem magam.

 

AYCM ELFOGADOHELY MATRICA 2017